City Cards app voor iPhone
Redactie

De European Cities Marketing (ECM) heeft enkele dagen geleden een nieuwe gratis applicatie ‘City Cards’ voor de iPhone gelanceerd. Gebruikers kunnen met deze app onmiddellijk zien welke kortingen het hen geeft in één van de 33 besproken Europese steden uit 19 landen. Bovendien geeft de app je een mooi overzicht van de bezienswaardigheden voor die stad.

De app biedt 33 steden aan

De applicatie biedt info en kortingen aan voor de volgende 33 steden: Amsterdam, Barcelona, Brugge, Brussel, Kopenhagen, Cordoba, Dijon, Dubrovnik, Dublin, Gijon, Goteborg, Innsbruck, Krakow, Lissabon, London, Lyon, Nice, Nurnberg, Olomouc, Oslo, Praag, Reykjavik, San Sebastian, Split, Stockholm, Tallinn, Tarragona, Turku, Turijn, Valencia, Vicenza, Zagreb en Zaragoza.

I amsterdam Card

Ook Amsterdam is van de partij met de ‘I amsterdam Card’. Wendy Sieger-Kintzen, business unit manager van Amsterdam Tourist Office, geeft een woordje uitleg: “We bieden hiermee een extra product aan bezoekers die een citycard aanschaffen en stellen tegelijkertijd het aanbod van 33 steden direct mobiel beschikbaar. Voor het einde van dit jaar zullen we de toepassing mogelijk maken voor het Android en het Symbian platform.”

Bron: europeancitycards.com

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.