Chopper 2 werkt samen met iOS-apparaten
Redactie

Gisteren heeft Apple de Mac App Store gelanceerd. In deze App Store staan al meer dan duizend applicaties, waarvan ongeveer 10% gratis te downloaden is. Er zijn verschillende applicaties die kunnen werken met iOS-apparaten. Één van deze applicaties is Chopper 2.

Vliegen en schieten met helikopters

Chopper 2 is een helikopter-spel voor de iPhone, iPod touch, iPad en Mac. Door middel van strategisch vliegen en schieten, moet je jezelf door de levels heen werken. Op de Mac kan je de helikopter op verschillende manieren besturen.

Helikopter besturen met je iPhone

Je kan natuurlijk kiezen voor het klassieke toetsenbord, maar je kan ook een iOS-apparaat gebruiken om de game te bedienen. Met de applicatie Chopper 2 kan je de helikopter op het grote scherm besturen als je verbinding hebt met hetzelfde wifi-netwerk als de Mac. Het bedienen van de game is een stuk aangenamer als je de iPhone gebruikt, want de knoppen op het toetsenbord zijn soms lastig te gebruiken.

Helaas moet je Chopper 2 wel twee keer kopen om met de iPhone op de Mac te spelen. Als je dit toch graag wilt doen, kan je gebruik maken van de aanbieding. Op dit moment is Chopper 2 namelijk in de aanbieding voor 79 cent.

Chopper 2 (AppStore Link) Chopper 2
Ontwikkelaar: David Frampton
Beoordeling: 12+
Prijs: € 2,99 Download

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.