Kleurrijke platformer Chameleon Run is de gratis App van de Week

Lars Paijmans
10 februari 2017, 19:04
1 min leestijd
Chameleon Run

Chameleon Run

€ 1,99

Met Apples nieuwe gratis App van de Week hoef jij je dit weekend niet te vervelen. De verslavende game Chameleon kun je namelijk helemaal voor nop uit de App Store plukken.

Lees verder na de advertentie.

Chameleon Run een week lang volledig gratis

Het voordeel van deze App van de Week is dat je hem voor zowel de iPhone, iPad als Apple TV gratis kunt downloaden. Bovendien is Chameleon Run vermakelijk genoeg om meerdere malen te spelen en kun je het spel ook door jongere gamers onder ons laten spelen.

Chameleon

Chameleon Run is een kleurrijke endless runner. Je kruipt in de huid van een vrolijk figuurtje dat over felgekleurde balken rent en duizelingwekkende sprongen maakt. Hierbij is het de kunst om continu dezelfde kleur aan te nemen als de balk waar je op terecht komt. Dit begint heel simpel, maar wordt al snel een flinke uitdaging. Zo moet je snel wisselen van kleur middenin een sprong. Een foute zet en je wordt onherroepelijk teruggestuurd naar het begin van het level.

Een gratis uitdaging

Tijdens je tocht verzamel je belletjes, waarmee je een zo hoog mogelijke score probeert te behalen. Je kunt het spel goed spelen op een iPhone, maar door de kleurrijke levels komt het spel ook uitstekend op zijn recht op de Apple TV. In dat geval gebruik je gewoon de Apple TV Remote om je figuurtje te laten springen. Normaal gesproken kost Chameleon 1,99 euro, maar als de gratis App van de Week kun je de app tot volgende week donderdagavond gratis downloaden.

Chameleon Run

Noodlecake

€ 1,99 via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen