Centerparcs iPhone app wijst de weg

Redactie
17 februari 2012, 11:31
1 min leestijd
Centerparcs iPhone app wijst de weg

Centerparcs is een keten van vakantieparken, waar ontspanning en vermaak altijd voorop staan. Om mee te gaan met de tijd en de vakantiegangers op hun wenken te kunnen bedienen, is er een speciale Centerparcs app beschikbaar.

Informatie over het park en activiteiten

Met de app van Centerparcs is het voor de vakantiegangers heel gemakkelijk om informatie over het park en de beschikbare activiteiten te verkrijgen. Simpel en snel kan iedereen met de iPhone nagaan wat bijvoorbeeld de kosten zijn voor het spelen van midgetgolf. Ook kan snel informatie worden opgevraagd over de openingstijden van de Plaza. Er wordt dus met de app een groot aanbod van informatie beschikbaar gesteld over de faciliteiten van het park.

Lees verder na de advertentie.

Plattegrond niet meer nodig

Met de app op de iPhone hoeft niemand meer bij aankomst op het park de plattegrond of village map te ontvangen, want ook deze informatie is beschikbaar met de app. Het is het doel van Centerparcs om de gebruikers van de app in de toekomst ook op de hoogte te stellen van interessante aanbiedingen. Er kan dus nog veel meer verwacht worden van de Centerparcs app.

App is gratis verkrijgbaar

Er hoeft niet betaald te worden voor de Centerparcs app, want deze is gratis verkrijgbaar in de App Store en overigens ook in de Android Market.

Categorieën: Lifestyle, Reizen

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's