Cat the Picture game gratis voor je iPhone

Redactie
21 december 2012, 7:29
1 min leestijd
Cat the Picture game gratis voor je iPhone

Cat the Picture is een nieuwe leuke gratis app voor de iPhone waar je een geweldig leuk spel mee kunt spelen met je vrienden. Het draait in het spel allemaal om zelfgemaakte foto’s met mysterieuze effecten.

Mysterieuze effecten

Cat the Picture is een raadspel, waarbij je zelf een foto van een voorwerp maakt en deze voorziet van een mysterieus effect. Je kunt je vrienden uitdagen om hen zo snel mogelijk het voorwerp op de foto te laten raden. Cat the Picture heeft wel wat van het populaire spelprogramma Get the Picture, waar gedurende acht jaar bijna dagelijks een miljoen mensen naar keken. De basis van het sociale raadspel is natuurlijk heel simpel, maar door de toevoeging van een effect raad je niet ineens wat het voorwerp is waarvan een foto is gemaakt. Of je moet natuurlijk een natuurtalent zijn.

Lees verder na de advertentie.

Foto maken

Je kunt om het spel te spelen een bestaande foto gebruiken, maar het is natuurlijk nog leuker om een nieuwe foto te maken. Bijvoorbeeld van je huisdier of van een paar schoenen. Elk voorwerp kun je fotograferen. De foto zal bij de tegenspeler langzaam zichtbaar worden en de score zal dan aflopen. Het voorwerp op de foto moet uit een rij van letters gespeld worden. Wie snel is, krijgt een hogere score. De rol van de kat in het geheel is, dat deze het op een krijsen zal zetten bij een fout antwoord.

Download de app Cat the Picture gratis op je iPhone.

Categorie: Gratis

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's