‘CashMS’ heet nu ‘Rabo SMS betalen’

De Rabobank heeft deze week de applicatie CashMS van een update voorzien. Door deze update krijgt de applicatie een nieuwe naam en een nieuw icoontje. De nieuwe naam van de applicatie is ‘Rabo SMS betalen’. Door het veranderen van het icoontje past de applicatie vanaf nu helemaal bij de rest van de Rabo-applicaties.

Changelog

De update heeft, op de naamsverandering en het nieuwe icoontje na, geen zichtbare veranderingen. Naast deze twee veranderingen staat er in de changelog alleen ‘Bugfixes’. Deze bugfixes lossen waarschijnlijk onder andere het crashen van de applicatie op.

Andere Rabo-applicaties

De Rabobank heeft op dit moment vier applicaties in de App Store staan. Op ‘Rabo Hockey’ na hebben we deze allemaal wel eens besproken. De applicaties gaan allemaal over geld of sport. Hier is de Rabobank natuurlijk het meest bekend om. Alle Rabo-applicaties zijn gratis te downloaden uit de App Store.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!
Rabobank

Rabobank Nederland

9,2 (344213 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.