‘CashMS’ heet nu ‘Rabo SMS betalen’
Redactie

De Rabobank heeft deze week de applicatie CashMS van een update voorzien. Door deze update krijgt de applicatie een nieuwe naam en een nieuw icoontje. De nieuwe naam van de applicatie is ‘Rabo SMS betalen’. Door het veranderen van het icoontje past de applicatie vanaf nu helemaal bij de rest van de Rabo-applicaties.

Changelog

De update heeft, op de naamsverandering en het nieuwe icoontje na, geen zichtbare veranderingen. Naast deze twee veranderingen staat er in de changelog alleen ‘Bugfixes’. Deze bugfixes lossen waarschijnlijk onder andere het crashen van de applicatie op.

Andere Rabo-applicaties

De Rabobank heeft op dit moment vier applicaties in de App Store staan. Op ‘Rabo Hockey’ na hebben we deze allemaal wel eens besproken. De applicaties gaan allemaal over geld of sport. Hier is de Rabobank natuurlijk het meest bekend om. Alle Rabo-applicaties zijn gratis te downloaden uit de App Store.

Artikel wurde nicht gefunden

Rabo Hockey (AppStore Link) Rabo Hockey
Ontwikkelaar: Rabobank Nederland
Beoordeling: 4+
Prijs: Free Download

Artikel wurde nicht gefunden
Rabo Bankieren (AppStore Link) Rabo Bankieren
Ontwikkelaar: Rabobank Nederland
Beoordeling: 4+
Prijs: Free Download

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  • Joppe

    Volgens mij is de Rabobank goed bezig. Ik lees veel positieve reacties op de Apps die ze uitbrengen. Zelf zit ik bij de ABN, bij deze het verzoek aan hen om de concepten van Rabobank goed te bekijken en vlot met een goede eigen iPhone oplossing te komen!

  • Jan van Kampen

    @joppe
    Ik ben zelf Rabobank-klant, dus ik ben erg gelukkig met de mobielbankieren app. Het is inderdaad jammer dat de andere banken nog niets hebben, (zelfs geen aankondigingen) want het heeft zeker een toegevoegde waarde.

  • Pingback: ‘CashMS’ heet nu ‘Rabo SMS betalen’ » Googlefoon.nl()