De iPhone 15 nu scherp geprijsd!

Carrot Weather: komische weer-app is er nu ook voor de Mac

Wouter Nijsen
9 augustus 2015, 13:26
2 min leestijd
Carrot Weather: komische weer-app is er nu ook voor de Mac
CARROT Weather

CARROT Weather

€ 17,99

Reviewscore

8

De weer-app Carrot Weather was er al een tijdje voor iOS, maar is nu ook beschikbaar voor de Mac. Dat betekent dat je de komische weerberichten ook op je Mac kan ontvangen.

Lees verder na de advertentie.

Carrot Weather op de Mac

Carrot Weather is een weer-app die zich voornamelijk onderscheidt door de sarcastische manier waarop het weerbericht wordt gebracht. Hoewel de app je van accurate weersverwachtingen voorziet, wordt dit gecombineerd met leuke grapjes en sadistische opmerkingen. Zo dolt Carrot met je op dagen dat het gaat regenen, en zie je vervolgens in de app teksten als ‘go home rain’ en ‘rain sucks’. De app was er voorheen alleen op iOS, maar heeft nu ook zijn weg gevonden naar de Mac.

CARROT Weather for Mac

Carrot Weather voor de Mac beschikt over een aantal handige features. Zo weet de app precies te voorspellen wanneer het gaat regenen, en wordt er volgens een notificatie verstuurd om je daarvan op de hoogte te brengen. De Mac-app is ook in staat om berichtjes naar je iPhone te sturen, als je de app op je iOS-apparaat hebt geïnstalleerd. Met de zogenoemde Time Machine kun je het weerbericht van tientallen jaren geleden bekijken, en ook alvast een voorspelling krijgen voor de toekomst.

Update voor iOS-versie

Carrot Weather

Gelijktijdig met de release van de Mac-app is de iOS-versie van Carrot Weather van een update voorzien. Zo is de Time Machine aanwezig, de widget iets aangepast en de Apple Watch-ondersteuning vernieuwd. Ook is er uitgebreidere data toegevoegd en kun je een nieuwe locatie ontdekken.

Download Carrot Weather

Carrot Weather is zowel voor Mac als iOS een relatief dure weer-app. Je betaalt respectievelijk 9,99 euro en 3,99 euro, maar daar krijg je een unieke app voor terug. Via onderstaande links zijn beide versies te downloaden. De Mac-app is 7,3MB groot, terwijl je voor de mobiele versie over 18,4MB aan vrije opslagruimte en iOS 8 of hoger moet beschikken.

CARROT Weather

Grailr LLC

€ 17,99 via App Store

CARROT Weer: Neerslag & Radar

Grailr LLC

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu