Carnaval Maastricht app op je iPhone met een schat aan informatie
Redactie

Er zijn meerdere apps uitgebracht voor carnaval en de gemeente Maastricht heeft de Carnaval Maastricht app uit 2012 nu bijgewerkt naar het carnavalsfeest dat dit weekend volop gevierd zal worden.

Carnaval in Maastricht

carnaval-maastricht-appElke regio viert weer op geheel eigen wijze carnaval en wie dit jaar in Maastricht carnaval gaat vieren, kan van de handige informatie op de app Carnaval Maastricht gebruikmaken. De bedoeling van de app is om alle carnavalsvierders zo goed mogelijk te informeren over bijvoorbeeld de activiteiten die in de binnenstad gepland staan. Via de app op je iPhone weet je dus precies waar je op welk moment moet zijn en wat je dan kunt verwachten.

Praktische informatie

De app Carnaval Maastricht biedt naast een overzicht van carnavalsactiviteiten nog meer praktische informatie. Zo kun je op je iPhone ook alles vinden over de veiligheidsmaatregelen, die er in de stad worden genomen tijdens het carnaval. Verder kun je zie wanneer de nachtbussen rijden om je weer veilig thuis te brengen en is er een kaart van Maastricht beschikbaar. Op deze kaart vind je weer een handig overzicht met taxistandplaatsen als je liever rechtstreeks naar huis wordt gebracht in plaats van met de nachtbus te gaan. Op dezelfde kaart kun je ook nog zien waar de EHBO zich bevindt, mocht er een klein ongelukje gebeuren.

Veer winse ucch ‘ne propele en veilege carnaval!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.