Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Carmageddon voor iOS tijdelijk gratis in de App Store

Gijs Ettes
24 januari 2014, 16:34
1 min leestijd
Carmageddon voor iOS tijdelijk gratis in de App Store

De Carmageddon iOS-versie is tijdelijk gratis te downloaden in de App Store. Normaal gesproken kost het spel 1,79 euro en is alleen de demoversie gratis te spelen.

Lees verder na de advertentie.

Terug naar de 90’s

Carmageddon is al langer beschikbaar in de App Store, maar alleen vandaag is de volledige versie van de bloederige racegame te downloaden. Carmageddon is een omzetting van de pc-game die in 1997 de gemoederen bezighield. De game wordt namelijk gekenmerkt door extreem veel bloed, geweld en voetgangers en koeien die je omver moet rijden voor extra punten.

Cultfilm Death Race 2000, met in de hoofdrol een de moordlustige autocoureur Sylvester Stallone, was de inspratie voor Carmageddon. Het spel onderscheidt zich van andere racegames aangezien je niet per se als eerste de finish hoeft te bereiken. Je kunt er ook voor kiezen om alle tegenstanders van de baan af te rijden. Door op een speciale manier andere weggebruikers kapot te beuken, verdien je daarnaast extra tijd en geld.

→ Op zoek naar meer games en apps? Kijk dan in ons overzicht met populaire iPhone apps!

Carmageddon iOS-versie downloaden

De Carmageddon iOS-versie is grotendeels ongewijzigd als je deze vergelijkt met de pc-game. Wel is uiteraard de besturing aangepast voor het touchscherm van je iPhone of iPad. Zo zijn er nu virtuele knoppen op het scherm waarmee je je bolide bestuurt, gas geeft en remt. Dit is in het begin even wennen, maar werk op zich redelijk. De game is 113MB groot en vereist iOS 5.1 of hoger.

Carmageddon

Stainless Games Ltd

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Carmageddon
Carmageddon
Carmageddon
Carmageddon
Carmageddon
Carmageddon
Carmageddon
Carmageddon
Carmageddon
Carmageddon
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu