Cards app voor de iPhone ideaal om kerstkaarten te sturen

Redactie
11 december 2012, 7:28
1 min leestijd
Cards app voor de iPhone ideaal om kerstkaarten te sturen

De Cards app voor de iPhone is al enige tijd geleden gelanceerd, maar wordt nu met de komende feestdagen in zicht weer onder de aandacht gebracht. Het is namelijk superhandig om je eigen unieke kerstkaart via de app te maken en per post te versturen.

Lees verder na de advertentie.

Unieke kerstkaarten maken

Je kunt met de Cards app op je iPhone originele kerstkaarten ontwerpen en voorzien van je eigen foto’s en tekst. Maak bijvoorbeeld een leuke kerstfoto van jezelf of je gezin en verstuur deze naar wie jij wilt. Je persoonlijke kerstkaart kan namelijk over de hele wereld worden bezorgd. Ben je minder creatief, dan kies je gewoon een van de vele onderwerpen, waaronder uiteraard ook het thema kerst onder valt. Maak voor iedereen een andere persoonlijke kaart of gebruik dezelfde kerstkaart om naar familie en vrienden te verzenden.

Elegant ontwerp

Elke kaart die via de Cards app wordt gemaak, zal worden verzonden in een elegant ontwerp en in reliëf. De kaarten worden op papier van honderd procent katoen gedrukt en je hebt ook de mogelijkheid om alleen een kaart met een foto of alleen met een tekst te versturen. De bestelling kan na het maken van de kaarten eenvoudig worden geplaatst door je wachtwoord van de Apple ID in te voeren.

De app Cards is gratis op je iPhone te installeren, maar voor het fysiek verzenden van de kaarten wordt een bedrag per kaart in rekening gebracht van 4,49 euro. De portokosten zijn daarbij inbegrepen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu