Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

Gooi met je schild in Captain America: The Winter Soldier

Rutger Otto
28 juni 2014, 14:10
2 min leestijd
Gooi met je schild in Captain America: The Winter Soldier

De tweede Captain America film verscheen begin dit jaar in de bioscopen, nadat de superheld er even tussenuit was en meevocht met de Avengers. Bij zijn nieuwe solo-film, The Winter Soldier, hoorde natuurlijk een game. Die is nu uitgekozen door Apple als App van de Week.

Lees verder na de advertentie.

Hoewel de Captain America app het verhaal van de film wel volgt (hij moet voor zijn vaderland strijden tegen een kwade Sovjet genaamd Winter Soldier), lijkt de game toch meer weg te hebben van de comicserie. Dat valt meteen op door de graphics, die niet zo realistisch mogelijk zijn gemaakt, maar juist de tekenstijl behouden. En dat ziet er goed uit.

https://www.youtube.com/watch?v=kIJIpJW5Q3g

Knokken, knokken, knokken

In het spel doorloop je verschillende missies, waarbij je steeds drie doelen krijgt om te halen, waarmee je dan weer sterren verzamelt. In het spel doorloop je de levels steeds met twee hulptroepen waarmee je slechteriken moet verslaan. Het in leven houden van deze troepen is aan te raden, want je kunt ze upgraden met verschillende skills.

Als Captain America ben je natuurlijk de sterkste. Door op vijanden te tikken geef je klappen, maar je kunt ook je schild gooien door over het beeld te vegen. Zo kun je eerst een groepje vijanden schade aandoen met je schild, om ze daarna van de kaart te vegen met je vuisten. Daarnaast heeft Captain America sterke aanvallen zoals een aardbeving, die de vijanden in de buurt op de grond doet vallen.

Tussen de levels door kun je naar het hoofdkwartier om je manschappen te selecteren en hun krachten aan te passen. Dat doe je door speelgeld te investeren, wat je in de levels kunt sparen. Je kunt ook speelgeld kopen met echt geld. Dat kost van 1,79 euro tot het grootste pakket van maar liefst 44,99 euro. Maar omdat de game free-to-play is, is een dergelijke investering niet nodig.

Download Captain American

Captain America: Winter Soldier is echt een spel voor fans van de comic of film. De reguliere speler zal snel klaar zijn met de enigszins repetitieve levels en gameplay. Download Captain America nu gratis voor iOS 7. Het kost je wel 93,8 MB aan opslagruimte.


Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu