Genoeg van de vleeskeuring op Tinder? Probeer Candidate!

Redactie
21 oktober 2015, 17:04
2 min leestijd
Genoeg van de vleeskeuring op Tinder? Probeer Candidate!
Candidate – Dating App

Candidate – Dating App

Gratis

Reviewscore

7

Er is een nieuwe app in datingland verschenen. In Candidate ga je niet af op iemand uiterlijk, maar op de antwoorden die iemand geeft. Er zijn nog niet heel veel ‘kandidaten’, maar de app is bezig met een groei.

Lees verder na de advertentie.

Heb jij ook genoeg van het beoordelen van mensen op hun uiterlijk en ben je meer op zoek naar een manier om te beslissen of de persoon achter de foto bij jou past? Dan is Candidate wellicht de dating-app voor jou. In de app swipe je verder op basis van de antwoorden die iemand geeft op vooraf ingestelde vragen. Ook jij moet een aantal vragen beantwoorden als je wilt matchen.

Lekker quizzen

Tinder is erg populair, maar er zijn ook steeds meer mensen die genoeg hebben van de vleeskeuring en op zoek zijn naar meer verdieping. In Candidate draait het dan ook vooral om iemands persoonlijkheid. Om de app te gebruiken moet je maximaal vijf vragen bedenken, waarvoor het gegeven antwoord voor jou voor belang is bij de matching met een potentiële partner. Zo kun je bijvoorbeeld vragen of iemand de voorkeur geeft aan iOS of Android, maar ook wat iemand denkt over de IS. De vragen zijn helemaal aan te passen aan jouw eisenpakket.

Er kunnen vervolgens maximaal vijf mensen reageren op jouw vragenlijst. De gegeven antwoorden plaats je in volgorde van best naar slechtst. Je krijgt vervolgens een match met degene wiens antwoorden jou het meeste aanstaan en vice versa. Elkaars profiel bekijken kan pas na de match. Ook iemands foto zien en de mogelijk tot chatten behoren pas tot de opties na een match.

Candidate is een van oorsprong Duitse app, maar het aantal Nederlanders neemt gestaag toe. Omdat de app nog niet heel veel gebruikers heeft, worden deze nu op basis van hun geslacht getoond en niet op bijvoorbeeld woonlocatie of gesproken taal.

Candidate – Dating App

Schneider Holding WP GmbH

Gratis via App Store

Candidate – Dating App
Candidate – Dating App
Candidate – Dating App
Candidate – Dating App
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu