Camera+ update laat je breedbeeldfoto’s schieten
Wouter Nijsen

Gebruikers van Camera+ moesten er lang op wachten, maar sinds de recente Camera+ update is het eindelijk mogelijk om breedbeeldfoto’s met een verhouding van 16:9 te schieten. Dat hebben de makers vandaag bekendgemaakt.

Camera+ updateDe update is gratis, als je tenminste in het bezit bent van de volledige versie (1,79 euro). Er is een nieuwe boostfunctie voor filters in het programma verwerkt, waarmee je de intensiteit tot maar liefst 200 procent laat toenemen. De Camera+ update is vooral relevant voor wie die de fotobewerkingsfunctie ‘The Lab’ regelmatig gebruikt. Zo kun je nu bijvoorbeeld gemakkelijk een fout herstellen en hoef je dus niet helemaal een bewerking opnieuw te beginnen als je fouten maakt.

Op alle iOS-apparaten heb je standaard natuurlijk al een camera-app, maar met Camera+ worden je foto’s een stuk mooier. Dat komt omdat de app veel meer functionaliteiten heeft. Je kunt bijvoorbeeld de zelfontspanner inschakelen of de focus op meerdere objecten richten.

Camera+ is verder van snelheidsverbeteringen voorzien en crasht minder vaak als je grote foto’s bewerkt. Het programma kost 1,79 euro in de App Store en is een kleine 30MB groot. Camera+ werkt met iOS 6 of nieuwer.

→ Bekijk ook ons overzicht met de beste iPhone-apps van dit moment!

Camera+ update downloaden

Camera+ Legacy

LateNite Apps

2 (1 reviews)
€ 3,49 via App Store

Camera+ Legacy
Camera+ Legacy
Camera+ Legacy
Camera+ Legacy
Camera+ Legacy

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.