Perfectioneer je foto’s met gratis App van de Week Camera Plus
Redactie
Camera Plus: Frame The Moments

Camera Plus: Frame The Moments

€ 1,09

Onze score

8

Apple heeft Camera Plus (niet te verwarren met het populaire Camera+) uitgeroepen tot de gratis App van de Week. Met de applicatie kun je foto’s op een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke manier naar eigen smaak aanpassen.

Dit kun je met Camera Plus

De applicatie werkt in veel opzichten hetzelfde als de standaard Foto’s-app. In het menu heb je de keuze uit enkele filters en kun je de helderheid, verzadiging, contrast en meer van foto’s aanpassen. Maak je vaak gebruik van de bewerkmodus in apps als Instagram, dan zul je snel gewend zijn aan de features die Camera Plus jou biedt.


Waar de app zich mee onderscheidt, is dat hij voor het maken van een foto vraagt wat voor soort foto je wilt maken: macro, normaal of veraf. De macrofunctie gebruik je voor het schieten van haarscherpe close-ups, terwijl de veraf-functie is bedoeld om volledige bergen en landschappen gedetailleerd op beeld te zetten.

Daarnaast beschikt Camera Plus over een ‘Airsnap’-functie. Wanneer je in het bezit bent van minstens twee iOS-apparaten, kun je het toestel waarmee je de foto maakt op afstand bedienen met bijvoorbeeld de Apple Watch. Ook is er een timer aanwezig is, waardoor je nog net voor de flits je iPhone weg kunt stoppen. Zo sta je alsnog in volle glorie op de familiefoto of groepsselfie.

Camera Plus downloaden

Camera Plus is tot volgende week donderdag gratis te downloaden in de App Store. De app vereist 77MB aan vrije opslagruimte en werkt op alle apparaten met iOS 8 of hoger.

Camera Plus: Frame The Moments

Global Delight Technologies Pvt. Ltd

2 (2 reviews)
€ 1,09 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.