Camera Mic: foto’s maken met je microfoon
Redactie

Sinds deze week is er een nieuwe camera-applicatie in de App Store te vinden: Camera Mic. Met Camera Mic is het mogelijk een foto te nemen met je microfoon. Als je in de microfoon van de iPhone of in die van de headset praat of een geluid maakt dan maakt de applicatie een foto. Uiteraard is het dan ook mogelijk om over de microfoon te wrijven of er op te tikken.

Naast deze hoofdfunctie kan de applicatie ook de fotorol bereiken, net als je gewend bent van de standaard camera-applicatie. Ook kan je de gemaakt foto direct delen via e-mail, Facebook en Twitter.

Vooral voor zelfportretten is de applicatie handig. Je kan een foto maken van jezelf door in de microfoon van je headset te blazen. Zonder deze applicatie moet je proberen om op de niet-fysieke knop voor het knippen van een foto te drukken, en dat kan een lastige opgave zijn.

De ontwikkelaar heeft ook direct plannen gemaakt voor een update. In de komende update zal het mogelijk zijn om een Bluetooth-headset te gebruiken als microfoon en kun je schakelen tussen de camera aan de voor- en achterkant.

Camera Mic

Gamblus LLC

€ 1,09 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.