Camera+ app voor iPhone in de aanbieding
Redactie

De Camera+ app behoort tot een van de meest verkochte apps met al meer dan zes miljoen downloads. Wil je deze app ook op je iPhone? Wees er dan snel bij, want de prijs is tijdelijk verlaagd tot 0,79 euro.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

 

De mooiste foto´s maken

Op je iPhone heb je standaard al een camera app, maar met de Camera+ app zullen de foto´s nog mooier worden. Bovendien heeft de + app veel meer functionaliteiten. Je kunt bijvoorbeeld de zelfontspanner inschakelen of de focus op meerdere objecten richten.

Foto´s delen

Als je een foto hebt gemaakt met je iPhone, kun je deze meteen bewerken. Vervolgens heb je de mogelijkheid om de foto te delen via onder meer Twitter en Facebook. In de Amerikaanse App Store heeft de Camera+ app een hoge waardering gekregen van 4,5 ster.

Nog meer aanbiedingen

De aanbieding van Camera+ is niet de enige, want ook de PhotoToaster en Magic Hour zijn tijdelijk in prijs gezakt. Overigens kennen de Nederlandse gebruikers ook een waardering toe van 4,5 sterren voor de beide apps.

Als je wilt profiteren van de aanbieding van de Camera+ app of de voorkeur geeft aan een van de andere opties, dan moet je er snel gebruik van maken. De kortingsactie is namelijk tijdelijk.

 

Camera+ Legacy

LateNite Apps

7 (7 reviews)
€ 3,49 via App Store
Camera+ Legacy
Camera+ Legacy
Camera+ Legacy
Camera+ Legacy
Camera+ Legacy

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.