Vodafone Topdeal: de iPhone 12 tijdelijk extra scherp geprijsd!

Call of Duty: Mobile nu te downloaden in de App Store

Erwin Vogelaar
1 oktober 2019, 8:55
2 min leestijd
Call of Duty: Mobile nu te downloaden in de App Store
Call of Duty®: Mobile

Call of Duty®: Mobile

Gratis

We hebben er even op moeten wachten, maar Call of Duty Mobile is nu ook in Nederland te downloaden via de App Store.

Lees verder na de advertentie.

Call of Duty: Mobile nu beschikbaar

Voor liefhebbers van shootergames, is Call of Duty koning. De serie is al geruime tijd een van de meest populaire gameseries voor spelcomputers en pc. Deze nieuwe mobiele versie, die allerlei levels en personages van de reeks combineert, was tot nu enkel in China te spelen. Daar is de game een groot succes. Nu is de rest van de wereld aan de beurt.

In Call of Duty: Mobile ligt de focus op multiplayer, al kan dat later nog veranderen met nieuwe toevoegingen. Met twee teams strijd je tegen elkaar voor wie als eerste het beoogde aantal kills haalt. Er worden ook snel andere modi vrijgespeeld. Ben je level 7 dan speel je bijvoorbeeld de Battle Royale-modus vrij, waarin je met tot honderd spelers in hetzelfde level belandt en als laatste over moet zien te blijven.

De game laat spelers kiezen uit verschillende besturingen. Met de ‘simpele modus’ schiet de game automatisch zodra jij goed richt. Met de ‘geavanceerde modus’ moet je zelf op de schietknop drukken. Daarnaast is er veel aan te passen om de besturing naar je eigen hand te zetten.

Call of Duty: Mobile downloaden

Call of Duty: Mobile is gratis te downloaden en te spelen, maar natuurlijk zijn er wel een hoop in-app-aankopen. Dat bestaat uit skins voor wapens en andere items, en kratten met willekeurige nieuwe wapens. Ook zijn er XP-kaarten te koop waarmee de ervaringspunten van een wapen verhoogd kunnen worden.

Deze in-app-aankopen doe je via muntjes, die je koopt met echt geld. Dat kan van 1,09 euro tot 109,99 euro. Ook is er een gratis Battle Pass en een betaalde Battle Pass. De game downloaden kan in de App Store via onderstaande knop.

Call of Duty®: Mobile

Activision Publishing, Inc.

Gratis via App Store

Meer games

Er is nog veel meer te spelen, want abonnementsdienst Apple Arcade is beschikbaar met maar liefst zeventig nieuwe games. In onze Apple Arcade-review lees je daar meer over. Ook kun je aan de slag met Mario Kart Tour. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor meer gametips of download de iPhoned-app.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen