Check je Call of Duty stats overal met de Advanced Warfare Companion app
Rutger Otto

De nieuwste Call of Duty ligt momenteel in de winkel en de game zou weer van ouderwets hoog niveau zijn. Om het spel ook in de gaten te houden als je van huis bent, is er nu een Call of Duty Advanced Warfare Companion app.

De app is een Companion, wat betekent dat hij dient als verlengstuk en hulp naast het volledige spel, dat beschikbaar is voor de consoles en pc. De volledige game heb je dus nodig voor de app, anders heb je er niets aan.

Call of Duty: Advanced Warfare Companion app

Met de Advanced Warfare Companion app kun je een aantal dingen doen. Zo is het mogelijk om een clan aan te maken of om andere clans te zoeken waarbij je je kan aansluiten. In Clan Wars daag je andere groepen uit om bepaalde posities in de game te veroveren. Het winnende team krijgt beloningen in het spel.

In de War Room kun je alles rondom je clan managen. Zo kun je Clan Wars die bezig zijn en op de agenda staan zien, kan je de geschiedenis van de Clan War-potjes checken en zie je een ranglijst van mensen die het meeste aan de groep hebben bijgedragen. Daarnaast is er een chat, zodat je jouw teamleden berichtjes kunt sturen.

Speel jij Call of Duty meer als eenling of zonder clan, dan is de Emblem Editor een geinige functie in de Advanced Warfare Companion app. Hiermee kun je zelf emblemen ontwerpen waaraan andere spelers jou online kunnen herkennen. Natuurlijk kun je de app ook gebruiken om jouw persoonlijke statistieken bij te houden.

Advanced Warfare Companion app downloaden

De Call of Duty Advanced Warfare Companion app is gratis te downloaden voor iOS 7 of nieuwer. Voor de installatie is 95,9MB aan vrije opslagruimte benodigd.


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.