Runners deal! De iPhone 15 Pro nu met korting oplopend tot €540!

Beheer je agenda met de gratis App van de Week Calendars 5

22 april 2016, 17:04
2 min leestijd
Beheer je agenda met de gratis App van de Week Calendars 5
Calendars 5 by Readdle

Calendars 5 by Readdle

€ 34,99

Reviewscore

7,5

Calendars 5 is één van de betere agenda-apps in App Store, die je deze week gratis kunt downloaden. De app beschikt onder meer over een automatische detecteerfunctie, waarmee je razendsnel afspraken maakt.

Lees verder na de advertentie.

Calendars 5 werkt voor jou

Bij de eerste keer opstarten van Calendars 5 met welke agenda-app(s) hij moet synchroniseren. De applicatie werkt vlekkeloos samen met de Agenda-app van Apple, Herrineringen-app en Google Agenda. In het hoofdmenu kies je op welke manier je je agenda wil bekijken: per dag, week, maand of jaar.


Wat Calendars 5 zo gebruiksvriendelijk maakt, is dat de applicatie tijdens het plannen automatisch detecteert met wie van je contacten je waar en hoe laat wil afspreken. Je kunt er zelfs voor kiezen om Calendars 5 een uitnodiging te laten sturen naar de contactpersoon die jij wil spreken, met daarin de plaats en tijd. Alhoewel deze feature nog niet werkt in het Nederlands, verloopt het inplannen van afspraken in het Engels vloeiend.

Ook heb je ook de mogelijkheid om een taak toe te voegen in een aparte tabblad. Hier kun je alle taken voor vandaag en in de toekomst plaatsen. Wanneer je klaar bent met een taak, dan vink je deze aan waarna hij automatisch overgezet wordt naar de tab met afgesloten taken.

Calendars 5 werkt op alle iOS-apparaten. Wanneer je alle taken en afspraken bijvoorbeeld verwerkt met je iPad, kun je ze daarna ook beheren op je iPhone. Wanneer je een afspraak met alarm instelt, krijg je hiervan ook een notificatie op andere aangesloten iOS-apparaten, zodat je nooit een afspraak mist.

Calendars 5 downloaden

Calendars 5 kost normaal 6,99 euro, maar is tot volgende week donderdag gratis te downloaden. Het is dus de moeite waard om de agenda-app te downloaden, ook als je ‘m niet direct gaat gebruiken. De app vereist 37,4MB aan vrije opslagruimte en werkt op alle apparaten met iOS 8 of hoger.

Calendars 5 by Readdle

Readdle Technologies Limited

€ 34,99 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu