Calendars app voor iPhone vandaag met korting
Redactie

De applicatie Calendars is uitermate handig om vanaf je iPhone je Google Calendar te bedienen. De app Calendars is een van de applicaties, die vandaag nog met een hoge korting wordt aangeboden dankzij het vijfjarig bestaan van de ontwikkelaar Readdle.

Calendars

De Calendars app heeft meerdere functies en specialiteiten. Een daarvan is de mogelijkheid de app direct vanaf Siri te benaderen. Bovendien kan de app ook offline worden bijgehouden. Verder speelt Calendars praktisch in op de Google Calendar. Zo heb je de mogelijkheid om je vrienden uit te nodigen en kun je de betreffende afspraak op de agenda van je vrienden zetten. Bij Calendars gaat dat nog makkelijker, waarbij je een lijst met onlangs uitgenodigde vrienden krijgt te zien. Dat maakt het mogelijk om nog sneller je vrienden te benaderen. Met de drag and drop functie sleep je afspraken naar de gewenste plaats of stel je een herinnering in. Je vindt in Calendars alles terug wat ook in Google Calender wordt ondersteund.

Readdle

De ontwikkelaar Readdle bestaat vijf jaar en heeft daarom op de vijfde verjaardag een aardige actie bedacht. Op de beste apps wordt namelijk gedurende achtenveertig uur een fikse korting van wel 70% procent verleend. De promotie van 48 uur is gisteren al van start gegaan, maar je hebt vandaag dus nog de tijd om bijvoorbeeld de Calendars app met hoge korting te downloaden.

Normaal betaal je voor de Calendars app op je iPhone een bedrag van 5,49 euro, maar met korting kost de app vandaag 1,59 euro.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.