Cabster Taxi app voor de iPhone biedt landelijke taxidienst

Redactie
13 juni 2012, 7:31
1 min leestijd
Cabster Taxi app voor de iPhone biedt landelijke taxidienst

Nederland heeft er een landelijke taxidienst bij met als opvallend kenmerk, dat je vooraf de rit betaalt. De Cabster Taxi voor de iPhone laat je eenvoudig een taxitrit boeken, die dus meteen afgerekend kan worden met je smartphone.

5.000 taxi’s

De vervoersgigant Connexxion heeft gisteren de door hen bedacht Cabster app gepresenteerd. Het is mogelijk om via de app een van de vijfduizend beschikbare taxi’s te reserveren. Overigens is het ook mogelijk om de reservatie via de website van Cabster te laten lopen. De vijfduizend taxi’s zijn aangesloten bij een van de zestig bedrijven in Nederland. Het handige is natuurlijk, dat je vooraf te weten komt, hoeveel de rit je gaat kosten. Je betaalt met je creditcard of via de bank en hoeft dus geen contant geld op zak te hebben. Je hoeft niet lang van tevoren te reserveren, maar kunt ook meteen van de dienst gebruikmaken.

Ook voor bedrijven

Naast particulieren kunnen ook bedrijven van de Cabster Taxi app gebruikmaken. Dat biedt overzicht in de kosten. Daarnaast kan er een gezamenlijk bedrijfsaccount worden gemaakt, waarbij er individuele inlogmogelijkheden komen. Door de gecertificeerde taxichauffeurs kun je rekenen op een uitstekende service en veilige rit.

Lees verder na de advertentie.

De Cabster Taxi app is gratis beschikbaar voor je iPhone.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's