C1000 komt met eigen applicatie

Redactie
10 januari 2012, 15:47
1 min leestijd
C1000 komt met eigen applicatie

Ook de supermarkten van vandaag gaan met hun tijd mee. De Albert Heijn, Dekamarkt en Coop waren al zover maar nu lanceert ook de C1000 haar eigen iPhone applicatie.

Mogelijkheden

De applicatie beschikt over veel mogelijkheden. Zo is het mogelijk om boodschappenlijsten samen te stellen en deze te maken aan de hand van aanbiedingen, die je via de app kunt vinden.

Ook aan de echte kook liefhebbers is gedacht. Met meer dan 1400 recepten kun je er flink op los bakken en koken, allemaal via je iPhone app. Het is zelfs mogelijk om recepten op te slaan in je persoonlijke kookboek.

Lees verder na de advertentie.

Informatie als adressen en openingstijden zijn ook handig in de app verwerkt. Verder dient de app echt als hulp bij het boodschappen doen. Je stelt je lijstje samen aan de hand van de aanbiedingen en acties en kunt ze bij het boodschappen doen afvinken op je iPhone.

Je boodschappenlijst delen is ook een optie, mocht je iets vergeten zijn kunnen bijvoorbeeld vrienden of familie het alsnog toevoegen.

Conclusie

Aan vrijwel alles is gedacht in de app. De applicatie werkt soepel, ziet er gelikt uit en doet snel zijn werk. Vooral de combinatie tussen de actuele aanbiedingen en acties met jou boodschappenlijst werkt goed. Dankzij de 1400 recepten is de app écht een concurrent voor andere supermarkten.

De applicatie is gratis te downloaden in de App Store.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's