Bubble Chat: mooi alternatief voor Facebook Messenger

Roel van Hout
22 december 2013, 10:01
1 min leestijd

De Facebook Messenger app is verre van lelijk, maar voor wie een iets kleuriger oplossing zoekt, is Bubble Chat een mooi alternatief.

Lees verder na de advertentie.

De officiële Facebook Messenger app werd onlangs nog van een fraaie update voor iOS 7 voorzien, waardoor de app behoorlijk lijkt op Apple’s eigen berichten app voor het versturen van sms’jes en iMessage-berichten.

Alhoewel de app een prima manier is om onderweg je Facebook-chats bij te houden, kan het visueel natuurlijk wel iets spannender. Daarom is er nu Bubble Chat, een app waarin je je Facebook-gesprekken laadt.

Bubble Chat is kleurrijk

Bubble Chat is een kleurrijke app, die de animaties, doorzichtigheid en achtergronden van iOS 7 als een voorbeeld heeft genomen: de app is echt geknipt voor de nieuwste versie van Apple’s mobiele besturingssysteem, en met name voor gebruik op je gekleurde iPhone 5C!

Naast dat je er de gebruikelijke handelingen in Facebook Messenger mee kunt uitvoeren, gooit Bubble Chat er ook nog de optie om tekeningetjes naar anderen te versturen bovenop – al moet de ander wel Bubble Chat gebruiken om ze te kunnen ontvangen. Voor een in app-aankoop van 0,89 cent kun je bovendien eigen thema’s instellen. Het enige nadeel is voorlopig wel dat push-notificaties nog niet helemaal lijken te werken, maar dat zal in een toekomstige update ongetwijfeld worden verholpen.

Bubble Chat is gratis te downloaden in de App Store!

[app 777851427]

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's