[BTS] Je studietijd goed inplannen met Clockonizer

Wanneer je huiswerk maakt lijkt het soms wel alsof je al heel lang bezig bent, terwijl het in werkelijkheid niet zo is. Ook kan je soms het idee krijgen dat er op een dag bijna geen tijd is voor vrije tijd. Je tijd moet je natuurlijk goed inplannen en de applicatie Clockonizer is daar uitermate voor geschikt. Hiermee kan je je ingedeelde tijd overzichtelijk terug zien op een ronde klok.

Huiswerktijd en vrije tijd

Doordat er steeds een gebied van het rondje gekleurd is kan je goed zien hoeveel tijd je op school zit en hoeveel tijd je hebt ingepland voor huiswerk. Natuurlijk plan je ook vrije tijd in, deze kan je ook goed terug zien. Als je dan aan het leren bent, hoef je maar een blik op de klok te werpen om te zien hoe lang het nog duurt totdat je vrije tijd begint. Doordat het gevisualiseerd is heb je door dat je eigenlijk nog niet zo lang bezig bent met je huiswerk en dat je verdiende relax-tijd er aankomt!

De applicatie kost 2,39 EUR, best prijzig. Maar als je echt moeite hebt met het volhouden van je huiswerk tijd is dit best een gokje waard.

[app 450553524]
clockonizer

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.