Zo download je foto-app Brushstroke gratis via de Apple Store-app

5 augustus 2016, 11:44
2 min leestijd
Zo download je foto-app Brushstroke gratis via de Apple Store-app
Brushstroke

Brushstroke

Gratis

Apple heeft de Apple Store-app voor het eerst in lange tijd een grote update gegeven. Om dat te vieren, kun je tijdelijk de toffe foto-app Brushstroke gratis downloaden. Wij leggen uit hoe dit werkt.

Lees verder na de advertentie.

Brushstroke gratis downloaden via de Apple Store-app

Apps om je foto’s te bewerken zijn er al genoeg, en gelukkig is Brushstroke zich daar van bewust. Naast de mogelijkheid om je kiekjes in schilderachtige kunstwerken te veranderen, kun je deze vanuit de app namelijk direct op een canvas laten afdrukken en bestellen.

Bovendien is de app gevuld met indrukwekkende grafische effecten, waardoor je foto’s ineens met de hand geschilderd lijken te zijn. Hierbij ben je volledig vrij om de filters handmatig aan te passen, of je foto nog even te bewerken voordat je hem opslaat. Ook kun je er een tekst op plaatsen.

Normaal gesproken kost Brushstroke 4,99 euro, maar via de Apple Store-app kun je hem tot 1 september helemaal gratis krijgen. In tegenstelling tot de gratis App van de Week moet je hier echter wel iets meer voor doen, maar als je onderstaande stappen volgt staat hij in een paar seconden op je iPhone of iPad.

  1. Installeer de Apple Store-app;
  2. Open de app en scroll naar beneden in het ‘Ontdekken’ tabblad;
  3. Hier zie je het logo van Brushstroke staan. Tik op ‘Download Nu’;
  4. Selecteer in het volgende scherm ‘Download nu gratis’;
  5. Je wordt nu automatisch doorverwezen naar de App Store, waar een downloadcode voor je ingevuld staat;
  6. Tik op Wissel In om de code te gebruiken en de Brushstroke te downloaden.

Apple Store-app compleet vernieuwd

Apple vernieuwt de Apple Store-app om beter op jouw behoeften aan te sluiten. De app geeft nu op basis van de producten die jij gekocht hebt suggesties voor nieuwe accessoires en producten, in plaats van alleen de nieuwste iOS-apparaten te tonen.

Zo laat de app hoesjes en oortelefoons zien als je een iPad gekocht hebt. Hiervoor moet je de app wel even verbinden met je Apple ID. Daarnaast gaat de Apple Store-app het makkelijker maken om het bestelproces vanuit de applicatie te regelen. De update is nu beschikbaar.

Apple Store

Apple

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu