Bruggen bouwen met je iPhone nieuwe hit
Redactie

De Bridge Constructor is een nieuwe game voor onder meer de iPhone en is al een groot succes. De game is pas anderhalve week beschikbaar, maar wordt door de gebruikers zeer positief gewaardeerd. Het bouwen van bruggen om met de auto en vrachtwagen naar de overkant te komen is het doel van het spel.

Dertig levels

Als je Bridge Constructor op je iPhone gaat spelen, kom je er al snel achter, dat het bouwen van bruggen een echte uitdaging is. Er zijn dertig levels verspreid over vijf werelden. Het decor wordt gevormd door bergen, strand of steden en biedt vooral visuele aantrekkelijkheid. Het gaat tenslotte om het bouwen van bruggen en dat moet in elke level gebeuren. Een brug bouw je door stalen frames en planken aan te leggen. Dat kan via de beschikbare witte aansluitpunten. Een nieuw onderdeel krijgt ook weer een aansluitpunt, zodat op het eind een stevige brug het resultaat is.

Stevige constructie

De brug moet natuurlijk wel over een stevige constructie beschikken. Via de knop ‘play’ kun je de sterkte van het concept zien. De bouwonderdelen krijgen een kleur, zodat je meteen de zwakke plekken van de brug kunt ontdekken. Dat Bridge Constructor een echte uitdaging is, blijkt al in het tweede level. Het is namelijk verdraaid lastig om een echte stevige constructie neer te zetten. Naast de betaalde versie met uitgebreidere mogelijkheden, is er ook een gratis versie beschikbaar.

Je kunt de gratis of betaalde versie van Bridge Constructor downloaden op je iPhone via de Apple Store.

Bridge Constructor FREE

Headup Games GmbH & Co KG

7 (23 reviews)
Gratis via App Store
Bridge Constructor FREE
Bridge Constructor FREE
Bridge Constructor FREE
Bridge Constructor FREE
Bridge Constructor FREE

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.