Start je dag geïnspireerd met Bright New Day
Erwin Vogelaar
Bright New Day - Inspirational Quotes

Bright New Day - Inspirational Quotes

Gratis

Onze score

7

De app Bright New Day geeft je elke dag een nieuwe quote om geïnspireerd door te raken. Deze quote kun je direct via social media delen.

Bright New Day

De nieuwe app Bright New Day doet iets heel simpels: elke dag krijg je een inspirerende quote voorgeschoteld. Dat is het. Toch is het een opvallende app, die juist door zijn simpelheid sterk is. De citaten staan compleet centraal zonder enige rompslomp. Het enige wat er naast de citaten op het scherm staat, is een manier om je favoriete quotes via social media te delen.

De app start met zeven inspirerende quotes waarna je er elke dag een nieuwe quote bij krijgt. Je kunt de quotes opslaan in je Filmrol of dus delen via social media. Als je het citaat bijvoorbeeld op Twitter plaatst, dan zet de app een afbeelding van de quote in de tweet. Daarnaast wordt de quote ook als afgekapte tekst meegeleverd, maar die is ook te verwijderen voordat je de tweet plaatst. Je kunt in de app tevens citaten favoriten, waardoor je een soort verzameling bijhoudt.

In onze eerste serie citaten krijgen we onder andere Socrates, Banksy en Albert Einstein voorgeschoteld. De makers beloven citaten te bieden uit verschillende culturen, waardoor je wijsheden van over de hele wereld te zien krijgt. De quotes van beroemde schrijvers worden altijd geleverd op hun verjaardagen.

Bright New Day downloaden

Bright New Day kun je gratis downloaden in de App Store via onderstaande link. De app vraagt om 23,8MB vrije ruimte en je hebt minimaal iOS 8.4 of hoger nodig. Je moet dus redelijk up-to-date zijn met je iOS-apparaat.

Bright New Day - Inspirational Quotes

Bright New Day

Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.