Bright introduceert nieuwe app voor iPhone
Wouter Nijsen

Het Nederlandse tech-lifestyle-blad Bright Magazine heeft zijn app voor de iPhone volledig vernieuwd. De app heeft een clean design gekregen dat je volledige scherm overneemt.

Door dit scherm vullende design met veel lichtgrijze, -blauwe en witte elementen heeft de app een gestroomlijnd uiterlijk gekregen. Je wordt in ieder geval nooit afgeleid door kleurrijke of afleidende elementen bij het lezen van een artikel. De informatie staat centraal.

In de linkerbalk kun je met vinkjes aangeven voor welke categorieën je push-notificaties wilt ontvangen. Deze linkerbalk wordt tevens gebruikt voor het navigeren naar die verschillende categorieën. De gekozen categorie blijft vervolgens constant bovenin je beeld staan, zodat je nooit verdwaalt in de app.

Reageren op de artikelen kan ook in de nieuwe app, maar hiervoor moet je wel een geregistreerd gebruiker zijn. Voor dat registeren word je wel naar de website van Bright gestuurd, maar dit is eigenlijk het enige onhandigheidje van de app.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Bright.nl

RTL Nederland B.V.

6,4 (111 reviews)
Gratis via App Store
Bright.nl
Bright.nl
Bright.nl
Bright.nl
Bright.nl
Bright.nl

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.