Bright heeft uitgebreide applicatie.

Redactie
27 november 2009, 23:55
1 min leestijd
Bright heeft uitgebreide applicatie.

Bright is een weblog dat veel berichten schrijft op het gebied van technologie. Dagelijks kan je hier het laatste nieuws lezen op dit gebied en meerdere malen per week komen er filmpjes. Een mobiele site hadden ze nog niet en waarom dan niet direct een iPhone app? De applicatie is zeer uitgebreid en een update met verbeteringen is dan ook niet direct nodig.

Functies

Als je de Bright app opstart krijg je direct de feed van de homepage. Hier lees je alle berichten die geschreven worden op Bright.nl. Als je een artikel aanklikt kan je onderaan het artikel direct doorsturen met mail of een Twitter applicatie. Ook kun je reageren. Onder het tabblad ‘video’ zie je de feed van Bright.tv. Hier zijn dus alle filmpjes te zien die door Bright zijn gemaakt. Onder ‘downloads’ en ‘Best of YT’ zie je ook weer een aantal feeds. Bij downloads zie je de download van de dag en onder het vierde tabblad een YouTube filmpje gekozen door het Bright team. Als laatste kun je onder ‘More’ de instellingen doen en de categorieën bekijken.

Conclusie

De conclusie is eigenlijk heel simpel: deze app geeft alles perfect weer wat op de site weergegeven word. De hele applicatie bestaat uit feeds. Bright is ook het ultieme techblog en leuk om te lezen.

Lees verder na de advertentie.

Bright is gratis te downloaden in de App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's