Boxing Machine app laat je boksen met je iPhone
Redactie

Meet je krachten met die van je vrienden met de Boxing Machine app op je iPhone en kijk wie er als sterkste uit de bus komt. De app meet de kracht van je stoten en laat onbetwist een winnaar zien.

Boksen met je iPhone

boxing-machineZet je schrap, houd je iPhone stevig, maar niet al te vast in je hand en geef je denkbeeldige tegenstander met al je kracht van katoen. Op basis van de gegevens die de accelerometer heeft vastgesteld wordt de stootkracht berekend. Deze resultaten worden vervolgens omgezet in een bepaald aantal punten. De hoeveelheid punten bepaalt in welke categorie je wordt ingedeeld en dat varieert van gemiddeld tot monsterachtig en slap tot kampioen.

Musical functie en dagelijkse oefeningen

De app Boxing Machine kent een musical functie, waarin jij de hoofdrol kan spelen. Druk op de startknop en wacht op de instructies. Sla daarna een slag in de lucht met je iPhone in de hand en raak daarbij je denkbeeldige tegenstander. Je score wordt vervolgens snel getoond. Ben je in een van de laagste categorieën beland, dan kun je de dagelijkse oefeningen in de app volgen. Je kunt dan regelmatig kijken of je met je slagkracht betere resultaten haalt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.