Grote update voor mail-app Boxer: dit is nieuw

Rutger Otto
28 juli 2015, 19:04
2 min leestijd
Grote update voor mail-app Boxer: dit is nieuw

De mail-app Boxer is toe aan versie 6.0 en heeft veel toegevoegd, zoals een contacten- en agenda-venster. Daarmee heb je alle belangrijke informatie in één app.

Lees verder na de advertentie.

Boxer heeft een grote update ontvangen waarmee app zich niet alleen meer richt op je mail, maar waarmee het een complete productiviteit-app wordt zoals Outlook of Spark.

Agenda

boxer

Vanaf nu kun je afspraken direct vanuit de Boxer-app bijhouden en aanmaken. Onderin het scherm staan tabbladen waarmee je naar de Agenda-afdeling binnen de app kan schakelen. De app importeert agenda’s van andere diensten zoals iCloud, zodat je alles op een locatie hebt staan. De kalender oogt strak en simpel, daarnaast kun je instellen om de complete dag te bekijken of een overzicht van verschillende dagen in het scherm. Door van bovenaf omlaag te vegen kun je naar een andere dag in de maand navigeren.

Handig is ook dat je direct nieuwe afspraken kunt toevoegen. Ook biedt Boxer de mogelijkheid om jouw beschikbare tijden naar iemand anders te sturen, als je een afspraak wil maken.

Contacten

Naast een agenda is ook een contacten-scherm nieuw. Je geeft Boxer toegang tot de informatie van contacten op je iPhone en de app presenteert vervolgens al die mensen in een lijst. Zo heb je iedereen bij elkaar. Favoriete en meest recente contacten staan bovenin zodat je ze snel terugvindt. Door de toevoeging van een agenda en contactenlijst is Boxer nog completer geworden en is het echt een fijne kantoortool, ook voor onderweg. Overigens kun je deze toevoegingen ook uitschakelen als je dat liever hebt.

Kleinere vernieuwingen

Ook nieuw is dat je Boxer nu op volledig scherm op de iPad is te gebruiken en dat je kleuren kunt instellen voor verschillende accounts, zodat je ze altijd uit elkaar weet te houden. Daarnaast vallen ongelezen mails nu beter op. Voor Apple Watch-gebruikers: vanaf nu krijg je ook notificaties binnen op je pols.


Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu