Boxcar is gratis te downloaden

De applicatie Boxcar is vanaf nu gratis te downloaden uit de App Store. Na het instellen van deze applicatie kan je push-berichten ontvangen als je bijvoorbeeld een antwoord krijgt op Twitter. In de applicatie is een ‘winkel’ te vinden met uitbreidingsmogelijkheden. Via de winkel kan je bijvoorbeeld de Twitter-, Facebook- en mail-plug-in kopen.

Voorheen kostte de applicatie meer dan twee euro. Voor deze prijs kreeg je één plug-in naar keuze. Als je een extra plug-in wilde kopen betaalde je 79 cent hiervoor. Vanaf gisteren is de applicatie gratis. Bij de download krijg je weer één plug-in naar keuze, maar voor een extra plug-in betaal je vanaf nu 1,59. De ontwikkelaars hopen met dit prijsmodel meer te gaan verdienen.

In het verleden was het niet mogelijk om een applicatie met een in-app winkel gratis te maken, maar sinds 3 dagen staat Apple dit wel toe. De ontwikkelaars van Boxcar hebben hier onmiddellijk gebruik van gemaakt.

Boxcar is gratis te downloaden uit de App Store.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.