Bouw bruggen met woorden in nieuwe iPhone game
Redactie

Ben jij een liefhebber van woordspelletjes? Misschien is het nieuwe spel Word Bridge voor de iPhone dan wel wat voor jou. Je gaat in het spel met de beschikbare woorden een brug bouwen.

Bruggen bouwen met woorden

word-bridge-appHet nieuwe woordspel Word Bridge laat je nadenken over hoe je met de woorden het beste een brug kunt bouwen. Het is de bedoeling om de aparte eilandjes met elkaar te verbinden door een brug van woorden. Je kunt de woorden met elkaar verbinden door letters uit het woord met elkaar te laten overlappen. Om het spel goed te spelen moet je natuurlijk alle beschikbare woorden gebruiken om de bruggen te bouwen en de eilandjes met elkaar te verbinden.

30 levels

Het is wel even een uitdaging om het spel Word Bridge tot een goed einde te brengen. Je hebt eerst in elk geval de gelegenheid om dertig levels uit te spelen en als het spel je goed bevalt, dan kun je dat laten weten door de game een beoordeling te geven. De ontwikkelaar zal er dan alles aan doen om nog meer van deze woordpuzzels vrij te geven. De app is overigens voor de iPhone 5 geoptimaliseerd.

Het woordspel Word Bridge is gratis te installeren op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.