BOOS Polertiek-app met Kieskompassie nu beschikbaar

Thomas Haenen
27 februari 2017, 16:59
1 min leestijd
BOOS Polertiek-app met Kieskompassie nu beschikbaar

Ken jij BOOS, de webserie waarin Tim Hofman met jouw boze klachten op zoek gaat naar een oplossing? BOOS Polertiek duikt de Tweede Kamer in en heeft nu ook een app, inclusief stemwijzer.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met de BOOS Polertiek-app

Nieuwe afleveringen van BOOS zijn wekelijks op YouTube te vinden en worden sinds kort aangevuld met extra afleveringen van BOOS Polertiek. Daarin pakt Tim Hofman vooral politieke boosheid aan. Ben je boos op een partij, een lijsttrekker of op een nieuwe wet? Hofman trekt met jou de Tweede Kamer in om je klacht kwijt te kunnen.

Natuurlijk kan BOOS Polertiek niet alle problemen oplossen, maar daarom heeft de webserie nu ook zijn eigen app. BOOS Polertiek, zoals de app heet, is vanaf deze week in de App Store te vinden. Net op tijd voor de Tweede Kamer-verkiezingen die halverwege maart weer plaatsvinden.

De app zit vol met opties zoals een soundboard, waarmee je verschillende geluidseffecten kunt starten. De belangrijkste feature is echter een eigen versie van de stemwijzer, de Kieskompassie. Aan de hand van verschillende stellingen kun je de politicus vinden die bij jou past. Zoek je een uitlaatklep voor je boosheid? Dan kun je die kwijt via de ‘Mijn Mening’-knop. Helaas is het niet mogelijk om via de app de bestaande afleveringen van de serie terug te kijken. Daarvoor zul je de YouTube-app moeten gebruiken. Na de verkiezingen wordt de app echter omgetoverd tot een normale BOOS-app.

Lees ook: de beste apps voor de Tweede Kamerverkiezingen 2017

Boos Polertiek voor iPhone downloaden

Je kunt BOOS gratis downloaden via onderstaande link naar de App Store. Je hebt wel een iPhone met iOS 9 of nieuwer en 72MB aan vrije opslagruimte nodig.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen