Book of Answers, altijd een antwoord

Redactie
5 januari 2010, 6:13
1 min leestijd
Book of Answers, altijd een antwoord

Vaak maak je wel eens mee dat je op een vraag geen antwoord weet, denk aan een vraag zoals “Is het goed als ik deze rode doos bij het varken laat?”. Al jarenlang gebruiken mensen een boek met antwoorden en gebruiken hierbij het zesde zintuig. Ze concentreren zich op de belangrijke vraag en gaan met hun vinger langs de bladzijden (wanneer het boek dicht is) en slaan het open wanneer ze voelen dat het een goed antwoord is. Het is helaas nooit bewezen dat dit werkt, maar voor 0,79 EUR kan je een gokje wagen op je iPhone.

Boek

Het boek werkt het zelfde als een echt  boek vol met antwoorden. Je moet je concentreren en met je vinger ga je langs de bladzijden. Er is een mooi effect aan gegeven en het lijkt bijna echt, afgezien van het gladde beeldscherm. Alleen het icoontje ziet er niet zo “spiritueel” uit.
boek

Handig?

De applicatie geeft allemaal vage antwoorden waar je niks mee kan. Als je vervolgens de vraag stelt wat het nou precies bedoelt krijg je ook weer een raar antwoord, veel helpt het boek dus niet. Wel is het grappig om te doen met vrienden wanneer je op een inspiratieloze regenachtige zondagmiddag thuis zit. Ook is het goedkoper dan een normaal boek, je bespaart er in ieder geval geld mee.
antwoord
Tot 15 Januari is Book of Answers voor 0,79 EUR (aanbieding) te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's