Bol.com lanceert ‘Boekenbol’
Redactie

Bol.com heeft deze week een eigen eBook-applicatie in de App Store gezet. Met deze applicatie kan je gratis de eBooks lezen die je via Bol.com hebt aangeschaft. De digitale boeken worden direct naar je toestel gedownload als je je gegevens hebt ingevuld. Niet alleen je nieuwe, maar ook je oude eBooks kunnen gratis naar je iDevice worden overgezet.

Simpel, maar efficient

Boekenbol is een eenvoudige applicatie. Je zal hierin geen enkele knop vinden die onnodig is. Door het minimalisme is de applicatie erg snel. Daarnaast houd je hierdoor meer ruimte over voor de boekpagina op je scherm.

De knoppen die wel aanwezig zijn kunnen bijvoorbeeld het lettertype vergroten en verkleinen. Dit maakt de applicatie en de eBooks geschikt voor jong en oud. Naast de zoom-knoppen is er een ook een dag- en nacht-knop in de applicatie te vinden. Deze knoppen maken de kleuren op het scherm anders, waardoor het scherm minder felle kleuren toont als het donker in je omgeving is.

Boekenbol is gratis te downloaden uit de App Store. De applicatie kan gebruikt worden op de iPhone, iPod touch en iPad. De eBooks kan je aanschaffen via je browser op Bol.com.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.