Boer zoekt Vrouw app voor iPhone houdt je op de hoogte
Redactie

Op zondagavond kun je de eerste aflevering van Boer zoekt Vrouw bekijken, waarin de postzakken vol met brieven aan de boeren worden uitgedeeld. Met de Boer zoekt Vrouw app op je iPhone blijf jij op de hoogte van het laatste nieuws.

Previews

Ben je een echte fan van het televisieprogramma, dan is de applicatie zeker wat voor jou. Je blijft van de laatste ontwikkelingen op de hoogte en krijgt de mogelijkheid om previews te bekijken op je iPhone. De previews geven je alvast een kijkje van wat er in de volgende uitzending staat te gebeuren. Tijdens elke uitzending ontvang je berichten en ook kun je van elke boer een kort profiel vinden. Tussen de uitzendingen door die op zondag plaatsvinden, kun je via de app van alles op de hoogte blijven. Zo hoef je echt niets meer te missen.

Drie tabbladen

De app Boer zoekt Vrouw beschikt over drie tabbladen, zoals voor het nieuws, de boeren en BZV live. Je zult bij het gebruiken van deze app in elk geval geen stream met Tweets tegenkomen. Maar als je naar het programma kijkt, krijg je wel live extra informatie op je iPhone te zien. Je kunt daarbij kiezen om pushberichten te ontvangen.

Ga je morgenavond kijken? Download dan gelijk de Boer zoekt Vrouw app gratis op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.