Boer Zoekt Vrouw app krijgt update
Roel van Hout

Het is weer september. De trouwe fans weten dan: de hoogste tijd voor een nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw! Voor de gelegenheid heeft de KRO de Boer Zoekt Vrouw app geüpdatet.

Dit seizoen gooit de omroep de zoektocht naar een boer/boerin over een andere boeg. Niet langer staat Yvon Jaspers met haar voeten in de Hollandse klei: het programma gaat dit jaar internationaal.

Komende zondag, op 8 september, is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen te zien. Traditiegetrouw stellen de – ditmaal in het buitenland woonachtige – boeren zich aan de kijkers voor, waarna geïnteresseerden de kans krijgen om contact op te nemen met hun boer naar keuze.

Boer Zoekt Vrouw app licht een tipje van de sluier op

Over wie de boeren zijn en waar ze precies wonen, is nog niets bekendgemaakt door de KRO. In de app zijn echter al wel enkele foto’s van de ruggen van deelnemende boeren te zien, waarvan er één in Denemarken en één in Tanzania werkt. Onder de tab ‘BZV Live’ zul je, net als tijdens vorig seizoen, weer de laatste ontwikkelingen omtrent de zoektocht naar liefde kunnen bijhouden.

Meer is er over het nieuwe seizoen nog niet te vinden in de app, maar voor de echte liefhebbers telt natuurlijk ieder kruimeltje aan informatie! Download de app nu gratis in de App Store!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.