Bobba Bar: Virtuele kroeg op je iPhone

Redactie
5 november 2009, 17:11
1 min leestijd
Bobba Bar: Virtuele kroeg op je iPhone

Één van de populairste virtuele werelden op internet is Habbo. Met Habbo kan je online vrienden ontmoeten in de door Habbo gemaakte openbare ruimtes of in de door gebruikers gemaakte ‘hotelkamers’. Inmiddels zijn er al tientallen Habbo Hotels over de hele wereld. Sinds enige tijd vragen veel Habbo-gebruikers om een mobiele variant van het hotel, maar dit blijkt nog niet mogelijk. Als tijdelijk zoethoudertje heeft Sulake Bobba Bar gemaakt.

Bobba Bar is een applicatie waarmee je gratis kan chatten met andere mensen die de applicatie gebruiken. Na het inloggen kan je meteen kiezen naar welke bar je wilt gaan. Na het laden van de bar kan je rondjes lopen in de bar en een gesprek beginnen met een andere gebruiker. Iedereen in de bar kan dit gesprek meelezen door middel van tekstballonnetjes.

Op dit moment is het nog erg rustig in de barren, maar daar zou in de toekomst wel eens verandering in kunnen gaan komen. Op dit moment is Bobba Bar al voor zeer veel telefoons verkrijgbaar, maar er zijn ‘maar’ 40.000 gebruikers. Van deze 40.000 gebruikers zijn er slechts 30 tot 40 online op dit moment. Het succes van Bobba Bar zal dus af gaan hangen van de iPhone-gebruikers. Zal deze software worden opgepikt door de iPhone-gebruikers, of zal deze applicatie verdwijnen tussen de andere 100.000 applicaties?

Bobba Bar is gratis te downloaden uit de App Store.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's