BNN brengt ‘3 Op Reis’-app uit
Redactie

Enkele jaren geleden startte omroep Llink met het reisprogramma ‘3 Op Reis’. In dit programma bezoeken presentatoren een aantal reisbestemmingen. Hierbij vertellen ze je alles over bekende én onbekende bezienswaardigheden van de bestemming. Een jaar geleden stopte de omroep, en op dat moment heeft BNN het programma overgenomen.

Sinds deze week staat de applicatie ‘3 Op Reis’ in de App Store. Deze applicatie stelt je in staat om via een kaart een bestemming te zoeken die je leuk lijkt. Als je op je bestemming tikt, krijg je een korte beschrijving van deze plaats te zien. Vervolgens kan je op ‘bekijk’ klikken als de reisbestemming je nog steeds leuk lijkt. Je krijgt dan namelijk de uitzending van ‘3 Op Reis’ te zien waarbij ze deze plaats bezoeken.

Ik wil avontuur!

De applicatie heeft ook een knop ‘Ik zoek avontuur!’. Als je hierop tikt, zie je heel snel een wereldbol ronddraaien. Je krijgt vervolgens een willekeurige reisbestemming te zien, waarbij je ook weer de mogelijkheid krijgt om de bijbehorende uitzending te bekijken.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.