Minimalistische puzzelgame Blyss is de nieuwe gratis App van de Week

Lars Paijmans
31 maart 2017, 13:18
1 min leestijd
Minimalistische puzzelgame Blyss is de nieuwe gratis App van de Week
Blyss

Blyss

€ 1,99

Reviewscore

8

Puzzelaars opgelet, Apple heeft de minimalistische puzzelgame Blyss uitgeroepen tot Gratis App van de Week!

Lees verder na de advertentie.

Dit maakt Blyss zo goed

De makers van Blyss weten heel goed hoe een puzzelgame goed tot zijn recht komt op een iPhone. In dit spel is het aan jou om tegeltjes te draaien zodat ze precies het juiste aantal keren verplaatst worden. Dit begint simpel, maar al snel moet je goed nadenken over welke vlakjes je als eerste wegspeelt. Wat het spel zo bijzonder maakt is het indrukwekkende en rustgevende design van de app.

Blyss

Zoals je in onderstaande video kunt zien komt dit zowel op de iPhone als het grotere scherm van de iPad uitstekend tot zijn recht. Niet zo gek dus dat Apple Blyss direct als ‘Editors Choice’ benoemde toen de game in juli 2016 verscheen.

Er staan tientallen puzzels op je te wachten. Kun je echt geen genoeg krijgen van het spel, dan kun je jezelf uitdagen met de Endless mode. Zoals de naam al doet vermoeden gaat deze modus eindeloos door, totdat je een fout teveel maakt.

Blyss voor onderweg

Dit maakt van Blyss bij uitstek een spel dat je even speelt als je ergens op moet wachten of in de trein zit. De levels zijn klein genoeg voor korte speelsessies, waardoor de game ook lang leuk blijft.

Iedere week kiest Apple een nieuwe app uit als gratis App van de Week. Deze is vervolgens vanaf donderdagavond precies zeven dagen lang gratis te downloaden. Je krijgt hiermee dus de volledige app cadeau, al zijn in-app aankopen hier niet bij inbegrepen. Normaal gesproken kost deze game €1,99.

Blyss

Dropout Games

€ 1,99 via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen