Blog-app Medium nu beschikbaar voor de iPhone
Gijs Ettes

Medium, de blog-app die je een aantrekkelijke en gepersonaliseerde leeslijst biedt op basis van Twitter, is er nu ook voor de iPhone. Nadat je inlogt met je Twitter-account kun je direct starten met het lezen van artikelen.

Medium is bijzonder simpel van opzet. Door naar links en rechts over het beeld te vegen, wissel je tussen artikelen. Wil je het desbetreffende stuk lezen, dan tik je op de titel of swipe je naar onderen. De tekst wordt fraai weergegeven en er is veel aandacht voor beeld.

Onderaan artikelen vind je knoppen om ze aan te bevelen of te delen via een mail, iMessage of sociale media. En dat is Medium in een notendop: het is een snelle en aantrekkelijke app om de verhalen en ideeën die op Medium.com worden gedeeld, te lezen. Om zelf blogs te plaatsen op Medium, moet je naar de website gaan. De iPhone-app is puur bedoeld voor het lezen en delen van stukken.

Het Nederlandse aanbod artikelen is vooralsnog beperkt; in Medium vind je vooralsnog voornamelijk Engelstalige blogs. Toch biedt het een interessante mix van stukken die je normaal gesproken niet zo snel zou lezen. Medium zorgt voor content curatie en verrast je met onderwerpen. Download de iPhone-app gratis via onderstaande link; het enige dat je verder nodig hebt is een Twitter-account.

Medium

A Medium Corporation

10 (1 reviews)
Gratis via App Store

Medium
Medium
Medium
Medium
Medium

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.