Blijf wakker tijdens jaarwisseling met behulp van je iPhone
Redactie

Het is vandaag oudejaarsavond en de meeste mensen blijven wakker tijdens de jaarwisseling. Soms is het zo saai, door familieleden of iets anders, dat je bijna in slaap valt. Maar om dat te voorkomen kan je iPhone je goed helpen!

Harde muziek

Je kan bijvoorbeeld muziek luisteren op je iPhone met de volumeknop op z’n hoogst. Echter is dit geen goed idee want je oren kunnen voor altijd beschadigd zijn. Lees verder voor meer opties.

Alarm

Zelf kan je ook een alarm op je iPhone zetten, en die dan om de 5 minuten (of wat je wil) af laten gaan. Maar het is misschien wel storend voor het gezelschap als er om een bepaalde tijd steeds TUUUT TUUUT uit je iPhone komt.

Applicatie

Zoals je ziet zijn er wel opties zonder app, maar die zijn niet altijd handig. Dat is dan ook de reden dat er ook applicaties bestaan voor je iPhone om je wakker te houden.
Vorig jaar schreven we over de applicatie “Keep Awake” en nu moeten we wel in herhaling vallen. Het is en blijft een goede app, al kost die wel 0,79 EUR. Inzetbaar bij meerdere doeleinden en niemand merkt er wat van wanneer je voor een tril-alarm kiest.


keep awake

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.