Blijf in beweging met Fitapp op je iPhone
Redactie

De applicatie Fitapp op je iPhone helpt je om in beweging te komen en te blijven. Er worden maar liefst 36 verschillende oefeningen aangeboden die perfect in beeld te volgen zijn en zelfstandig zijn uit te voeren.

Fysiotherapeutische oefeningen

Met de Fitapp applicatie op je iPhone haal je in één keer 36 fysiotherapeutische oefeningen binnen die je helpen om de spieren in je lichaam soepel te houden. Het gaat niet om zomaar trainingen, maar om door fysiotherapeuten erkende oefeningen ten behoeve van de schouders, rug, enkels en knieën. De app is dan ook door fysiotherapeuten gemaakt en op deze wijze wordt er op een positieve wijze een bijdrage aan de gezondheidszorg geleverd. Heb je vaak last van bepaalde delen in je lichaam, dan kun jij ook baat hebben bij de oefeningen van Fitapp.

Oefeningen in beeld

Als oefeningen in tekst worden uitgelegd, dan moet je soms een paar keer de zinnen nalezen om te kijken wat de bedoeling is. Bij de Fitapp krijg je een duidelijke instructie van de oefeningen in beeld. De video’s zijn van een hoge kwaliteit en eenvoudig op zelfstandige wijze in je eigen huis uit te voeren. Je kunt bijvoorbeeld je schouderfunctie optimaliseren, maar ook zorgen dat lage rugklachten verminderen.

De applicatie Fitapp is niet goedkoop, maar bij lichamelijke klachten bieden de oefeningen wel uitkomst.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.