Blendle vernieuwt iOS-app met Kiosk en handige zoekfunctie

Lars Paijmans
12 mei 2016, 8:00
2 min leestijd
Blendle vernieuwt iOS-app met Kiosk en handige zoekfunctie
Blendle

Blendle

Gratis

Reviewscore

8,5

Blendle vernieuwt zichzelf vandaag op de iPhone en iPad met een forse update, die het vooral makkelijker moet maken om sneller bij de artikelen te komen die jou interesseren.

Lees verder na de advertentie.

Blendle update duikt de diepte in

In maart werd de Blendle iOS-app nog voorzien van een fris design, dat in de update van vandaag grotendeels hetzelfde is gebleven. Met deze versie duikt Blendle de diepte in door de journalistieke dienst persoonlijker te maken dan ooit.

Naast de persoonlijke tijdlijn ‘Mijn Blendle’ speelt de nieuwe Kiosk hier een sleutelrol in. In deze kiosk staan bijna 200 kranten en tijdschriften, die voor de verandering niet als losse artikelen, maar ook volledig aan te schaffen zijn.

Wel zo handig als je zeker weet dat je een volledig tijdschrift wilt doorlezen. Deze kiosk heeft bovendien een mooie rustgevende blauwe achtergrond, wat het fijn maakt om op je gemakje door het aanbod van kranten en tijdschriften te bladeren.

Doorzoek de Blendle database vanaf je iPhone

De Blendle update voegt daarnaast (eindelijk) een uitgebreide zoekfunctie toe, die volgens de app artikelen kan vinden die je niet via Google tegenkomt. In de zoekbalk kun je de naam van je favoriete medium invullen, maar ook onderwerpen zoals Apple, iPhone en Tim Cook.

Na een paar seconden vult het scherm van je iPhone of iPad zich met alle verhalen waarin jouw zoekwoord voorkomt. Tijdens het testen van deze zoekfunctie vroegen we ons al snel af hoe we ooit zonder iets dergelijks hebben gekund.

Blendle update

Om de grote update voor de Blendle iOS-app te vieren, kun je een maand lang onbeperkt het wetenschappelijk tijdschrift Quest lezen als je de update voor volgende week donderdag downloadt of de update installeert.

Blendle voor iOS downloaden

Blendle heeft inmiddels meer dan 650.000 gebruikers en wordt ook in andere landen dan Nederland steeds populairder. Via een persoonlijke tijdlijn zorgen slimme algoritmes ervoor dat je alleen de artikelen ziet die bij jouw interesses aansluiten, terwijl een redactie ook iedere dag de belangrijkste verhalen uitkiest. Met deze update versterkt Blendle haar positie als de beste app om van journalistiek van over de hele wereld te genieten.

De update voor de Blendle iOS-app is nu beschikbaar in de App Store. Nieuwe lezers krijgen 2,50 leestegoed om de dienst uit te proberen. De app vereist 28,5MB aan vrije opslagruimte en iOS 8.2 of hoger.

Blendle

Blendle

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu