Blendle Trending is nu ook op je iPad te lezen

Rutger Otto
7 maart 2015, 16:01
1 min leestijd
Blendle Trending is nu ook op je iPad te lezen

Nu kun je artikelen uit magazines en kranten ook op de tablet van Apple lezen. Blendle Trending is nu beschikbaar voor de iPad.

Lees verder na de advertentie.

Blendle Trending heeft een grote update gekregen en met versie 1.2 zijn een aantal nieuwe functies toegevoegd. Daarbij is er dus goed nieuws voor iPad-gebruikers, want daarvoor is de app nu ook te downloaden. Als je bekend bent met de iPhone-app is er verder niet veel veranderd. De app schotelt nog steeds de meest populaire artikelen voor en qua interface komt het ook met de iPhone-versie overeen. Wel zien de grote afbeeldingen er extra mooi uit op een groot scherm en leest dat fijner dan op een klein scherm.

Over dat kleine scherm gesproken: Blendle Trending heeft opgelost dat de app er iets netter uitziet op de iPhone 4S. Daarnaast heeft Blendle Trending nu een offline modus. Artikelen die je aan je archief toevoegt kun je voortaan overal lezen, dus ook zonder internetverbinding. Wel zo handig als je wat lange verhalen mee wil nemen op vakantie.

blendle trending

Meer updates

Verder is de app op kleine punten verbeterd. Zo wordt het artikel wat je op Facebook of Twitter deelt vanzelf voorzien van de titel en de naam van het medium. Ook is een probleem opgelost dat wanneer mensen geld terugvroegen voor een artikel, er stukken aan de leeslijst werden toegevoegd. Verder is de app ook iets sneller en stabieler geworden.

Blendle is een ‘online kiosk’ waarbij je zelf kunt bepalen welke artikelen uit kranten of tijdschriften je wil lezen. Je betaalt dan per artikel. Op de computer kun je bladeren door alle bladen en kranten, bij Blendle Trending worden de populairste verhalen uitgelicht.

Wat je nog meer moet weten over Blendle Trending

Blendle

Blendle

Gratis via App Store

Blendle
Blendle
Blendle
Blendle
Blendle
Blendle
Blendle
Blendle
Blendle
Blendle
Blendle
Blendle
Blendle
Blendle
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu