Blendle-app vanaf nu tijdelijk te downloaden voor iOS
Gijs Ettes

Vanaf donderdagochtend 9.00 uur kun je tijdelijk de Blendle iOS-app downloaden. De app van de digitale nieuwskiosk betreft een bètaversie die 24 uur beschikbaar zal zijn in de App Store.

Blendle iOS-app is een experiment

blendle ios-appBlende meldt zelf op haar website dat de iOS-app een experiment is. Hij is vanaf donderdagochtend 9.00 uur tot vrijdagochtend 9.00 uur te downloaden, waarna hij weer uit de App Store verdwijnt. Heb je de app op tijd gedownload, dan kun je ‘m daarna uiteraard wel gewoon blijven gebruiken.

De Blendle iOS-app wijkt iets af van andere versies van de dienst, die bijvoorbeeld op desktop, Android en Windows Phone zijn te vinden. Je krijgt namelijk alleen toegang tot het Trending-gedeelte met artikelen die zijn geselecteerd door de redactie van Blendle. Zelf losse kranten- en tijdschriftenartikelen uitkiezen en aanschaffen is er vooralsnog dus niet bij.

Dit zegt Blendle zelf over de iOS-app die vanaf morgen gratis te downloaden is.

Onze redactie leest elke dag alle kranten en tijdschriften. De mooiste, populairste of interessantste stukken selecteren ze voor Blendle Trending. Een bijzondere app, speciaal gemaakt voor iPhone. Blendle Trending is een experiment. De beta zal slechts 24 uur lang beschikbaar zijn in de App Store. Daarna verdwijnt de app uit de Store en gaan we met jullie feedback aan de slag. Als je de app op tijd downloadde kun je ‘m blijven gebruiken. Blendle Trending komt 18 december 09:00 uur in de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.