Blendle Trending officieel te downloaden: dit moet je weten

Rutger Otto
12 februari 2015, 12:13
2 min leestijd
Blendle Trending officieel te downloaden: dit moet je weten

De officiële Blendle-app verscheen in 2014 als testversie in de App Store. Toen was hij een dag te proberen, nu maakt hij een definitieve comeback. Wij zetten 6 punten op een rij die je over de app moet weten.

Lees verder na de advertentie.

1. Blendle-app op de iPhone

Blendle Trending is de officiële app van Blendle. Net als de webversie is ook de app een digitale kiosk waarin je de belangrijkste kranten en tijdschriften kunt lezen. In plaats van per editie betaal je alleen voor artikelen die je interessant lijken, prijzen van artikelen voor kranten liggen rond de 20 a 25 cent, langere verhalen van tijdschriften zijn vaak duurder. In tegenstelling tot de webversie schotelt Blendle Trending alleen artikelen voor die ‘het populairst, mooist of interessantst’ zijn. Uitgekozen door het team van Blendle.

2. Artikelen lezen

Doordat Blendle alleen trending artikelen presenteert, verdwaal je in de app niet in de vele verhalen uit kranten en tijdschriften, maar zie je echt alleen het belangrijkste. Door horizontaal te vegen blader je door de artikelen, die indien mogelijk met mooie platen in volledig scherm worden gepresenteerd. Veeg omlaag door het intro van een stuk te lezen. Lijkt het je wat? Dan kun je nog verder naar boven vegen om het hele artikel tegen betaling te kunnen lezen. De prijs staat altijd rechtsboven in beeld.

blendle-app

3. Reacties van gebruikers

Met de laatste update kunnen Blendle-gebruikers reacties van vrienden over het artikel lezen. Zo zie je meteen waarom mensen het stuk aanraden. Dit soort aanbevelingen kun je nu zelf ook bij een artikel plaatsen als je hem wil delen.

4. Andere verbeteringen

Nadat de beta in december vorig jaar beschikbaar kwam, heeft Blendle veel feedback gehad. In deze update zijn veel van die verbeteringen doorgevoerd. Zo wordt nu ook iOS 7 ondersteund en kunnen iOS 8-gebruikers met de veilige wachtwoordmanager 1Password inloggen op hun Blendle-account. Daarnaast is het nu mogelijk om via de app te registreren met je Facebook-account en e-mail.

blendle

5. Verwacht nog meer nieuws

In de aantekeningen die Blendle bij de update heeft gepost, staat dat de ontwikkelaars werken aan nieuwe functionaliteiten van de app. De digitale kiosk belooft nieuwe functies in een ‘moordend tempo’ te gaan uitrollen.

Als je Blendle Trending wil downloaden, dan kun je dat gratis doen in de App Store. Je hebt daarvoor wel 12,8MB aan vrije opslagruimte nodig en je moet minimaal iOS 7 draaien.

Blendle

Blendle

Gratis via App Store

Blendle
Blendle
Blendle
Blendle
Blendle
Blendle
Blendle
Blendle
Blendle
Blendle
Blendle
Blendle
Blendle
Blendle
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu