Al 5 miljoen gebruikers voor BlackBerry Messenger voor iOS en Android
Gijs Ettes

BlackBerry Messenger voor iOS en Android heeft binnen acht uur een userbase van ruim 5 miljoen bereikt, zo geeft BlackBerry aan op zijn officiële Twitter-account.

Het aantal downloads van onder andere BlackBerry Messenger voor iOS kan nog hoger zijn, omdat het huidige aantal alleen geactiveerde gebruikers betreft. Om toegang te krijgen tot de chatdienst moeten mensen zich aanmelden voor een activatiecode. Wie dat niet voor de release had gedaan, komt nu op een wachtlijst terecht.

BlackBerry Messenger voor iOS 2BlackBerry Messenger stelt gebruikers van iOS, Android en BlackBerry in staat met elkaar te kletsen, net zoals WhatsApp. Je ziet dankzij vinkjes achter een bericht of dit is afgeleverd of gelezen. Verder is het mogelijk stemberichten te verzenden en groepsgesprekken te voeren met maximaal 30 vrienden.

BlackBerry Messenger voor iOS downloaden

De verschijning van BlackBerry Messenger voor iOS en Android heeft overigens heel wat voeten in de aarde gehad. Eerder lekte al een vroege versie van de chat-app uit en hij werd onlangs nog voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Sinds gisteren kunnen gebruikers eindelijk aan de slag met BBM, die werkt met iPhones en iPads die beschikken over iOS 6.0 of hoger. De download voor iOS is met 31MB iets groter dan die voor Android, maar is wel gratis.

BBM

BlackBerry Limited

8 (3 reviews)
Gratis via App Store

BBM
BBM
BBM
BBM
BBM

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.