Black Friday apps met korting: welke zijn de moeite waard?
Roel van Hout

Niet alleen is er vanwege het Apple Shoppingevenement korting op Macs, iPhones en iPads, ook in de App Store regent het aanbiedingen. Daarom hierbij een overzichtje van de leukste Black Friday apps.

Het zijn vrijwel alleen maar games die op Black Friday, de dag na het Amerikaanse feest Thanksgiving, met korting worden verkocht. Kijk je mee?

Total War Battles: SHOGUN

SEGA

€ 5,49 via App Store

Heb je altijd al een Japanse veldheer willen zijn? Dan zit je met Total War: Battles goed. Het van oorsprong enorm diepgaande spel is versimpeld voor de iPhone, maar er komt nog steeds veel strategisch inzicht bij kijken.

Of droom je ervan als een piraat de Caribische eilanden onveilig te maken? Dat kan in Sid Meier’s Pirates. Een gouwe ouwe, die voor je iPhone volledig is vernieuwd. Aanrader!

Het bevechten van buitenaards gespuis is een geliefd onderwerp van game-ontwikkelaars, en in XCOM: Enemy Unknown is dat wel op zo’n goede manier uitgewerkt dat je deze eigenlijk niet mag missen.

Rayman Jungle Run

Ubisoft

9 (15 reviews)
€ 3,49 via App Store

De kans is groot dat je deze al hebt gespeeld (of druk bent met opvolger Rayman Fiesta Run), maar zo niet: we zijn jaloers! Rayman Jungle Run was volgens Apple de beste iPhone-game van 2012. Verplichte kost, dus!

LIMBO

Playdead

8 (6 reviews)
€ 4,49 via App Store

Hou je meer van rustige spellen waarin sfeer belangrijk is? Dan is Limbo jouw spel. In ongeveer drie uur reis je door een halfduister griezelig bos, waarin de valstrikken steeds sadistischer worden.

Infinity Blade

Epic Games

10 (10 reviews)
€ 6,99 via App Store

Wie Infinity Blade zegt, zegt iPhone-gaming. Het spel liet voor het eerst zien waar de iPhone grafisch toe in staat was. Waarlijk een klassieker.

Maar onderweg een robbertje vechten kan natuurlijk ook! In de iPhone-versie van Soul Calibur is het wapengekletter niet van de lucht, dus liefhebbers weten wat ze te doen staat.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.